fbpx

Xbox Game Pass on Microsofti lähenemine Netflixi-laadsele tellimusteenusele, kus inimene maksab kuus 10€ ning saab nautida üle 100 Xbox One’i ja Xbox 360 mängu. Nüüd lisanduvad niigi muljetavaldavasse nimekirja ka neli vana (kuid head) „Star Wars“ teemalist üllitist.

Arvestades, kui labaselt käsitleb EA enda „Tähesõdade“ litsentsi  (nii Star Wars: Battlefront kui ka Battlefront 2 olid võrdlemisi pettumustvalmistavad), siis vahepeal tahabki hing nautida midagi n-ö „parematest aegadest“ pärinevat, mille hulka kuulub kindlasti ka mõni nüüdsest Game Passis olevatest teostest:

  • Star Wars: Knights of The Old Republic
  • Lego Star Wars: The Complete Saga
  • Star Wars: The Force Unleashed
  • Star Wars: The Force Unleashed 2

Kui Lego mängud ei ole igaühe jaoks ning The Force Unleashedi mõlemad osad olid pisut vastuolulised, siis ei ole kahtlust, et Knights of The Old Republic väärib iga RPG- ja „Star Warsi“ fänni tähelepanu. Tegu on BioWare’i ühe parima rollimänguga, kus mängijal on võimalik minna erinevaid radu pidi ning iga kordusmängimisega avastada teose peidetud külgi. Kuigi KOTOR ei ole nii hästi vananenud nagu võiks loota, väärivad selle lugu ja rollimängu mehaanikad tähelepanu.

Xbox Game Passi omanikud saavad mängida ka selliseid teoseid nagu hiljuti välja tulnud piraadisimulaator Sea of Thieves ja zombimöll State of Decay 2.

Allikas: Eurogamer