fbpx

Hiljuti ilmunud  uudis, et baasvõimetega Goku ja Vegeta on kaklusmängu DBFZ järgmisteks DLC tegelasteks, jättis mu suhu halva maitse.

Mängu nimi peaks ometigi olema Dragon Ball FighterZ, mitte Goku & Vegeta FighterZ! Miks valida kõikidest tegelastest välja uuesti just need kaks saiyanit? Oma pettumuse leevendamiseks panen kirja 4 Akira Toriyama legendaarsest seeriast pärinevat tegelast, kelle võimed ja vägiteod on neile välja teeninud koha Arc System Worksi kaklusmängus.

Baby Vegeta

„Oot, kas just alles ei öeldud, et mängu nimi ei tohiks olla Goku & Vegeta FighterZ?“ Seda küll, kallis lugeja! Baby on Dragon Ball GT-s üles astunud parasiitne elusolend, kes suutis end Vegeta kehasse suruda. Arvan, et kui Bandai Namco tahab veel ühte Vegetat meie armastatud kaklusmängu lisada, peaks see olema just antud versioon vähem armastatud seeriast. Kasutades fännidele tuttavaid rünnakuid, nagu „Galick Gun“ ja ka talle omane „Revenge Death Ball“, on Baby Vegeta minu nimekirjas esimene kandidaat, kes võiks FighterZ-is nägu näidata.

Palgamõrvar Tao

Järgmisena maandub mu nimekirjas originaalsest „Dragon Ballist“ tuttav Tao, kes on nii Tieni poolt kuulsaks tehtud Dodon-kiire leiutaja kui ka tema kunagine õpetaja! Ta on tapnud mehe ainult keelega, sõitnud marmorsamba peal läbi õhu ja on ennast isegi küborgiks muutnud! Tema mõju on tunda isegi tänapäeval „Dragon Ball Super“ sarjas, kus tema ja ta venna Sheni poolt alustatud Kure võitluskunsti kool elab edasi läbi Tieni käte. Mees, kelle elukutse on palavalt armastatud seerias inimesi tappa ja kes on ka Goku nooruspõlves talle edukalt kolki andnud, on minu arust enam kui kvalifitseeritud et FighterZ kaklejate nimistus koht leida!

Hercule Satan

Kuigi Mister Satanil pole mingit erilist supervõimet ega transformatsiooni, lendab Hercule mu loetellu just selle tõttu, et tal ei ole kogu seda sodi vaja! Supervõimete asemel võiks Satan võitluseks kasutada erinevaid Capsule Corpi kõike-sisaldavate kapslite vidinaid, mida võimaldaks muidugi tema hoomamatud rikkused. Tegelikult on Mister Satan enamat kui lihtsalt üks järjekordne Bruce Wayne’i wannabe, kuna ta on päriselt võitnud ka Maailma Võitluskunstide Turniiri (vähemalt enne, kui saiyanid Maa peale sattusid)! Kui fännide tehtud tribuut-kaklusmäng Hyper Dragon Ball Z on meile midagi näidanud, on selleks vankumatu asjaolu, et härra Hercule Satan ei ole mõni suvaline tropp, kes istub koha peal ja laseb end nüpeldada!

Farmer vintpüssiga

Nimekirjale paneb punkti selle kõige tugevam tegelane – farmer. Farmer, kes hoiab enda käes sellist tapvat võimu, mida kutsutakse vintpüssiks. Võibolla poleks see just kõige parem valik tegelaste tasakaalu mõttes – kuigi näeb välja, et tegemist on lihtlabase mehega, kelle haarangus on lihtsalt kuule paiskav riistvara, on tegemist „Dragon Balli“ universumi võimsaima karakteriga. Fännide poolt loodud tegelaste võimutasemete nimekirjades on vintpüssiga farmer väga harva allpool Super Saiyan God Super Saiyani taset ja seda viga teevad ainult sarja kõige pinnapealsemad fanaatikud!

Kallis Bandai Namco, ma loodan, et vähemalt kolm minu neljast ettepanekust jõuavad ka mängu. Ärge muretsege, ma andestan, kui jätate Mister Satani välja, et farmer teosesse lisada!