fbpx

Sellest ajast, kui rütmimäng Beat Saber maikuus välja tuli, olen ma (nagu enamik VR huvilisi) sellest suhteliselt vaimustuses olnud. Kas ma mängisin seda esimese kuu vältel iga päev vähemalt tund aega? Jah!

Ühel hetkel läks ilm aga väga, väga kuumaks. Nagu iga keskmine eestlane olen ma nagu sisalik, kes kohe, kui päike välja tuleb, õue oma iga-aastast D-vitamiini laksu kätte saama läheb. Aga kõigel on piir – kui Eesti tehnikapoodides on ventilaatorid otsas, siis on midagi väga valesti.

Minu kodus ei ole ventilaatorit ja ei ole konditsioneeri. Seega, kui eelmine nädal tuli välja Beat Saberi esimene uus lugu, pidin tõsiselt kaaluma, kas ikka hakkan seda kohe mängima. Aga noh, Level1 jaoks ikka ju!

Uue loo nimi on „Angel Voices“ ja see on… päris okei elektrooniline lugu. Loomulikult ma ei vaadanud enne VR-prillide pähe panemist, kui pika palaga tegemist on, vaid kukkusin kohe vehkima. Olles harjunud teiste Beat Saberi lugudega, mis jäävad kahe minuti ringi, siis tuli pisemat sorti üllatusena, et „Angel Voices“ kestis 6 pikka ja higist minutit! Õnneks on kõik seda väärt!

Lugu tuli algselt välja nn. üllatusmuna raames, aga selleks ajaks, kui ma proovima jõudsin, oli see juba kõigile kättesaadavaks tehtud. Kuna tegemist on lisalooga, on see siiski mängitav ainult Hard ja Expert tasemetel. Algajad peavad kõigepealt põhilood selgeks saama.