fbpx

Elgato Gaming on mängurite maailmas tuntud eelkõige selle poolest, et just selle firma tooteid kasutavad paljud professionaalsed (ja ebaprofessionaalsed) striimerid, sealhulgas ka Level1. Nüüd aga selgus, et Elgato Gaming osteti tehnikagigandi Corsair poolt ära. Mida võiks antud tehing tähendada mängurite jaoks?

Elgato 4K60 võimaldab lindistada 4K sisu 60 kaadril sekundis ning seda ilma mingisuguste jõudluse kadudeta!

Corsair on tuntud mitte ainult klaviatuuride ja hiirte maailmas, vaid ka kõrvaklappide, operatiivmälu ja komplektarvutite müümise eest. Ilmselt soovib Corsair tugevalt laiendada enda tootespektrit – Elgato seadmete abil hõlmaks Corsair ühe tehinguga peaaegu tervet voogedastusseadmete turgu. Elgato Gaming toodab nii spetsiaalseid PCIe-kaarte, mis lindistavad ekraanil toimuvat, ning ka striimerite elu lihtsustavaid Stream Deck seadmeid.

Elgato Stream Deck võimaldab striimeritel kiiresti vahetada taustasid või muid disainielemente voogedastuse juures. Samuti saab sättida helisid ja muusikat.

Võib-olla tähendab see, et tulevikus näeme Corsairi toodetesse integreeritud voogedastusfunktsioone või ka RGB-valgustusega striimimiskaarte. Tulevik näitab!

Allikas: Hexus