fbpx

Ehk on battle royale ajastu läbi saamas või on ainuke viis edu saavutada teha seda tasuta mängu näol? Olgu kuidas on, aga too ülesanne läheb ainult raskemaks – kuid see ei takista kedagi endiselt üritamast!

The Culling 2 on järjekordne üllitis, mis soovis astuda battle royale kuninga Fortnite’i kandadele, kuid põrus täielikult. Eelmisel nädalal ilmunud teos sai koheselt suurel hulgal negatiivseid hinnanguid ning mängijatebaas langes kiirelt üksikute numbriteni. Stuudio Xaviant Games tunnistab läbikukkumist ning on andnud õiguse Xbox One’il, PlayStation 4 ja arvutil mängu soetanutel raha tagasi küsida.

Lisaks käivad läbirääkimised erinevate müügiportaalide ja -punktidega The Culling 2 riiulitelt ära korjata. Jääb mulje, et see projekt oli hukule määratud juba algusest peale. Mängu arendajad siirduvad aga tagasi oma eelmise loomingu – esimese The Culling mängu juurde – muutes selle tasuta mängitavaks. Siit nõuanne järgmistele battle royale mängulaadi arendajatele – alustage kohe tasuta versiooniga!

https://www.youtube.com/watch?v=24rR69Ygn20

Kuigi värskelt ilmunud Fear the Wolves lubab antud žanrisse värskust tuua ja annab veel lootust, siis The Culling 2 tahetakse unustatada kiiremini, kui eelmisel ööl joogise peaga tehtud rumalused.

Allikas: PlayStation Lyfestyle