fbpx

Giants Software avalikustas hiljuti, et nende Farming Simulator seeria järgmine osa jõuab mängijate kätte 20. novembril, seda muidugi PC, Xbox One’i ja PlayStation 4 peal. Arendaja enda sõnul on tänavune üllitis (võrreldes eelnevatega) kõige põhjalikum ja täielikum.

Seekord saavad virtuaalsed talunikud hakata hobuseid kasvatama ja nendega ka ratsutada. Tänu sellele on võimalik mängijatel avastada enda ümber olevat maailma. Mängu tuleb kolm kaarti, mille põhjaks on Ameerika ja Euroopa keskkonnad. Õnneks ei pea seda suurt teost üksinda ette võtma, ehk seltsis segasem – üle interneti saab talupidamist kergendada kuni 16 inimesega. Kõigele lisaks lubab arendaja mängule modifikatsioonide tuge, seda nii arvuti- kui ka konsooliversioonidel.

Loodetavasti ootavad seeria austajad seda samasuguse näoga, nagu tutvustavas videos olev vennike vaatab garaaži avades oma traktorit.