fbpx

Rakett polnud ainus, mis möödunud nädalal Fortnite Battle Royale mängus plahvatuse tekitas. Üks mängija suutis teose kasutajaskonna oma uue maailmarekordiga vihast turtsuma panna.

Eelmisel nädalal lasti Fortnite’is mängusiseselt õhku üks rakett. Too üritus toimus kõikidel platvormidel samaaegselt. Tohutu hulk mängijaid logis just sellepärast teosesse sisse, et toda ajaloolist sündmust omaenese silmaga näha. Mängijad panid oma relvad kabuuri ja hakkasid üheskoos vennalikult materjale koguma, et ehitada ramp kaardi ülemise piirini. Kõik ootasid huviga, mida rakett endaga kaasa toob.

Kõik… peale ühe.

Nimelt otsustas üks mängija teiste lõbu rikkuda ja suure rambi altpoolt õhku lasta, saates kõik selle peal olevad mängijad surma. See mängija – Elemental_Ray – püstitas oma teoga uue soolomängu rekordi 48 tapmisega, ent see tõi endaga kaasa ka palju vastukaja.

Elemental_Ray tegu sütitas vägagi tulise vestluse Fortnite’i kommuunis. Osad väidavad, et soolomäng ju käibki viimase püstiseisva mängijani, mistõttu ei ole selles massimõrvas mitte midagi valesti. Teised aga ütlevad, et tegu oli rahuajaga, mil mängijad kogunesid, et vaadata kordumatut sündmust mängus ja rekordipurustaja rikkus selle ära.

Nüüdsest istub Elemental_Ray oma massimõrvaga Fortnite’i soolomängu tapmiste edetabeli esikohal, kohe peale Hollandi mängijat Finest, kes suutis ühe mängu jooksul maha nottida kogunisti 33 vastast. Tegemist võis olla küll ebaprofessionaalse käitumisega, kuid selliseid sündmuseid juhtub mängumaailmas alatihti ja kahjuks on see lihtsalt paratamatus.

Allikas: Eurogamer