fbpx

Tänavune jalgpalli MM oli niivõrd eripärane ja huvitav, et isegi meie olime sunnitud sellest rohkem rääkima, kui esialgu oleksime arvata osanud. Mitu ebaõnnestunud ennustust hiljem on selgunud, et ühe heas mõttes veidraima jalkapeo pani kinni Prantsusmaa meeskond. Teatud tasandil on aga üks osapool veelgi võidukam ning tema polnud isegi turniirile kirja pandud. Ma räägin muidugi kogu maailma lemmikmängust, milleks on Fortnite!

https://twitter.com/FOXSoccer/status/1018521030870982656

Pühapäeva õhtul toimunud finaalmängus edukalt Horvaatia vastu penalti realiseerinud Prantsusmaa ründaja Antoine Griezmann tähistas positiivset võrgusahinat tantsuga, mis pärineb Fortnite Battle Royale’ist. Täpsemalt on tegemist „Take the L“ emotikoniga, mis on mõeldud eelkõige selleks, et oma vastasele nina alla hõõruda, kuidas just tema oli see, kes omavahelises duellis kaotajaks jäi. Tegemist pole esimese korraga, mil Epic Gamesi gigantne üllitis end MMile on murdnud – Griezmann on toda konkreetset tantsu kasutanud varemgi, lisaks on teisi erinevaid tantse muruväljakul vihtunud ka Inglismaa keskväljamehed Dele Alli ja Jesse Lingard.