fbpx

Nagu öeldi juba „Nukitsamehes“ — raha mängib elus põhirolli. See on eriti tõene mängus RuneScape, kus kuld on staatusesümbol. Noh, nagu ka päris elus. Paljud proovivad saada seda himustatud maksimaalset hunnikut münte — 2,147 miljardit. Tänu ühele apsakale said mõned mängijad tunda, kuidas on olla miljardär… kuid ainult paarikümneks minutiks.

https://www.youtube.com/watch?v=c2ZsPPDH08g

Viga leidis aset täpsemalt „vanakooli“ versioonis, kus prooviti midagi ette võtta probleemiga, mis on Jagexit juba päris kaua kimbutanud. Muudatus pidi surnud mängija mündid muutma rahataskuteks, mis annavad peale korjamist sama hunniku raha, kui maha peaks kukkuma. Kindlate esemete kombinatsioonidega  ületas väärtus aga lubatud maksimumi.

Umbes 20 minutit peale uuendust võeti serverid maha ning mindi tagasi eelmisele versioonile. Lisaraha võeti inimestelt ära ning need, kes ostsid oma uue jõukusega endale preemium liikmelisuse, kaotavad selle ning ei saa ka ajutiselt mängu sisse. Mõnedel kasutajatel võis ka esineda probleeme sisselogimistega tänu salvestusfailide kokkusobimatusele.

Allikas: PC Gamer