fbpx

Sülearvutit valides võib end tihti leida nõutult käsi laiutamas: „Milline rüperaal on just minule mõeldud?“ Valiku kitsendamiseks võtame luubi alla erinevad MSI sülearvutite seeriad. Eks ikka selleks, et Sul oleks lihtsam leida see õige mehhaaniline kaasaskantav kaaslane!

MSI GT SEERIA SÜLEARVUTID

GT seeria sülearvutid on MSI kõige võimsamad mänguri- ja töömasinad. Neis võib leida ka mitmikgraafikakaartidega mudeleid, kuid järeleandmisi tuleb teha rüperaalide kaalus.

MSI GL SEERIA SÜLEARVUTID

GL seeria sülearvutid on MSI valikus kõige lihtsamad, kuid samas ka kõige suurema mudelitearvuga. Seega sobib GL peamiselt inimesele, kelle rüperaaliostu ei motiveeri suur mängimissoov.

MSI GP SEERIA SÜLEARVUTID

Kui Sulle meeldivad videomängud, ent samas ei pea Sa ilusat graafikat kõige olulisemaks, soovitame vaadata GP seeria valiku suunas.

MSI GS SEERIA SÜLEARVUTID

MSI GS seeria sülearvutid näevad välja justkui need kuuluksid pigem äriklassi kui mänguritele. Tegemist on MSI kõige õhemate ja stiilsemate rüperaalidega.

MSI GE SEERIA SÜLEARVUTID

GE seeria sülearvutite puhul on kõige tähtsamale kohale seatud arvutite võimsus ning seejuures eemaldatud palju lisasid, et hoida rüperaalide hind mõistlikkuse piires.