fbpx

Juba neli aastat tagasi näidati meile esimest treilerit kõigi lemmikvargast pesukaru Sly Cooperi seikluste kohta. Linateos pidi jõudma kinodesse 2016. aastal, kuid peale treilerit kadus film kaardilt totaalselt, isegi unustasin selle eksistentsi. Nüüd on puhumas aga uued tuuled – kinode asemel jõuab Sly meieni telesarja kaudu.

https://www.youtube.com/watch?v=nYud_Veje1Y

Värskelt ilmunud video on täpselt sama, kui mitu aastat tagasi näidatud filmi treiler, sellest on lihtsalt eemaldatud kõik viited eelmistele firmadele, kes linateosega tegelesid. Klipi lõpust on kadunud ka sõnapaar „THE MOVIE“ ja teose algne ilmumiskuupäev. Sari jõuab meieni 2019. aasta oktoobris, osasid tuleb 52 ning need on jagatud kahte leeri – ühed, mis algavad järgmisel sügisel, ja teised, mis jõuavad meieni alates 2020. aasta juulist. Ühe episoodi pikkuseks saab olema 11 minutit.

Kuigi sinna on veel aega, ootan kõnealust seriaali pikisilmi, kuna mulle väga meeldisid kõik neli Sly Cooper mängu. Võib-olla taaselustab sari huvi mänguseeria vastu üleüldiselt ning me saame ka viienda virtuaalteose. Nagu öeldakse, lootus sureb viimasena!

Allikas: Eurogamer