fbpx

Kodumaise stuudio Interactive Fate poolt loodav mäng Shortest Trip to Earth on nüüdsest saadaval Steami keskkonnas. Huvilistel on võimalik proovida mängu Early Access versiooni.

Arendajad kirjeldavad Shortest Trip to Earthi kui kosmoselaevasimulaatorit, mis keskendub avastamisele, laeva arendamisele ja taktikalistele lahingutele. Interactive Fate on mängu kallal töötanud üle nelja aasta ning teose lõplik versioon peaks välja tulema millalgi käesoleval aastal.

Interactive Fate on viieliikmeline eestimaine mänguarendusstuudio, mille ridadesse kuuluva produtsendi varasemasse repertuaari kuulub seni edukaim Eestis loodud teos, Teleglitch. 2012. aastal ilmunud Teleglitch sai kiita nii mängijatelt kui ka arvustajatelt ning hoiab jätkuvalt suurima müügieduga Eestis valmistatud videomängu tiitlit.