fbpx

Mobiilil mängitav Fortnite Battle Royale päevane tulu suurenes peale viienda hooaja päralejõudmist veelgi. Maailma Populaarseima Videomängu™ mobiiliversioon teenib nüüd 24 tunniga tervelt 2 miljonit dollarit.

Fortnite jõudis mobiilile (Apple’i seadmetele) 15. märtsil, neljas hooaeg lõppes aga 11. juulil. Sensor Tower Store Intelligence andmel kulutasid mängijad selles vahemikus kokku umbes 1,2 miljonit dollarit päevas. Esimesel kümnel päeval peale uue hooaja algust tegi see number aga märgatava hüppe – 2 miljonit dollarit päevas. See on 12% suurem kui sellele eelnenud kümnel päeval ja 19% suurem kui neljanda hooaja esimesel kümnel päeval kulutati.

Fortnite’i päevase tulu uus rekord saabus 13. juulil, kus mängijad kulutasid umbes 3 miljonit dollarit. See omakorda tõukas troonilt eelmise (neljanda) hooaja avapäeval püstitatud 1,9 miljoni dollari rekordi. Tänaseni on mängijad panustanud mobiiliversiooni nautimisse üle 150 miljoni dollari, aga arenguruumi on veel tohutult, kuna Fortnite’i Androidi versioon on alustanud kohalejõudmist.

Allikas: Sensor Tower