fbpx

Üks lõbus väike plavormer, A Hat in Time (mille kohta kirjutasin ka oma esimese arvustuse Level1 veergudel) saab endale ühe lubatud lisapakkidest ning lisaks Nintendo Switchi versiooni.

Lisapakk Seal the Deal tuleb uue maailmaga, raskusastmega ja väljakutsetega. Kuuendaks kaardiks on suur kruiisilaev, millele on piletid ostnud paljud tuttavad näod. Hat Kid ei tulnud aga puhkama, sest tema on laeva uusim abikäsi. Koos morsast kapteni ja armsatest hüljestest koosneva meeskonnaga on mängija tööks pakkuda reisijatele parimat kruiisi, mis võimalik.

Raskusaste Death Wish tundub nagu raskem versioon baasmängust, kus bossidel on tugevamad ja raskemini loetavad rünnakud, tasemed on kiiremaks tehtud ja muud säärast. Samuti saab kolmanda maailma bossi jaoks täita uusi lepinguid, mille eest saab veel rohkem kosmeetilisi lisasid: uusi mütsistiile, kostüüme ja värve.

Samal päeval jõuab arvutile lisaks mitmikmängulaad, seda siis nii neti teel kui ka sama masina taga. Nintendo Switchi versiooni kohta teame hetkel kahjuks vaid seda, et „see tuleb millalgi“.

Mõlemad lisad jõuavad arvutile 13. septembril, konsoolide omanikud peavad (vähemalt praeguse seisuga) tühjade kätega jääma. On aeg oma mütsikollektsioonilt tolm maha pühkida!

Allikas: Gematsu