fbpx

Tänavuse gamescomi raames avaldas Capcom värske video Resident Evil 2 teisest peategelasest Claire’ist. Jah, seda üllitist peab kaks korda läbima, et aru saada, kuidas üks või teine situatsioon laheneb. Esmalt Leoni ja siis Claire’i lugu, või vastupidi – järjekord pole oluline. Igatahes, ilma pikema jututa, head vaatamist!

Video esimene pool sisaldas mängupilti võitlusest juba eelnevalt mainitud Claire Redfieldi (kes on värskelt kohtunud noore Sherry Birkiniga) ja ühe suure silmaga salapärase kurjami vahel. Arusaadavatel põhjustel me lahenduse lõppu ei näe, kuid seevastu leiab lisaks aset Claire’i ja Sherry põgenemisstseen, mille katkestab pahas tujus olev tundmatu politseinik.

Peale ülaloleva video vaatamist lahtus mu pettumus Resident Evil 2 uusversiooni suunas ning selle uudne lahendus hakkab mulle aina enam ja enam meeldima. Antud teos ilmub järgmise aasta 25. jaanuaril ning kogeda saab seda PlayStation 4, Xbox One’i ja PC peal.