fbpx

E3 raames väljakuulutatud 3D-kaklusmäng Jump Force sai ka gamescomil ohtralt kajastust, sealhulgas tutvustati meile kuut uut tegelast ning viisi, kuidas teose netipõhine mängulaad töötab.

Varasemalt on mängu värvikasse tegelaste nimistusse lisatud ühe kunagisse „suure kolme“ (nii nimetati manga-ajakirja Shonen Jump kolme populaarset sarja) hulka kuuluva „Bleach“ tegelased. Nüüd on toda nimekirja täiendatud populaarsest „Hunter X Hunterist“ pärit peategelase Goni ning kurjami Hisakoga. „One Piece“ ja „Dragon Ball Z“ saavad samuti uusi võitlejaid, kelleks on Sanji (minu isiklik lemmik), Blackbeard, Sabo ja Vegeta. Tagatipuks saab kakelda planeedil Namek.

Paistab, et Bandai Namcole meeldib anda inimestele võimalus luua enda avatar, kuna nii selles teoses kui Soulcalibur VI on selline valik olemas. Pressiteatest saab välja lugeda, et mängijad saavad luua omaenda tegelase ning siis sellega teiste loomingute vastu kakelda. Loomulikult saab kaasmängijate suhelda virtuaalses fuajees, mis on kombinatsioon „One Piece’i“, „Dragon Ball Z“ ja „Naruto“ universumitest ning päris maailmast.

Lõpuks ometi selgub, kelle 100% originaalne fännikarakter jääb võitluses peale!