fbpx

Life is Strange 2 esimesest täispikast treilerist selgub, et mängu keskmes seisavad kaks seadusesilma eest jooksus olevat venda, Sean ja Daniel.

Uusima treileriga samaaegselt avaldatud blogipostituses selgitab arendustiim, et 16-aastane Sean ja 9-aastane Daniel Diaz peavad pärast korrakaitsjatega pahuksisse sattumist põgenema Seattle’ist Mehhikos asuvasse Puerto Lobosesse, kus asub nende vanematekodu. Vendlusele keskenduvas Life is Strange’i järjeosas kehastab mängija Seani ning tema valikutest ja näidatavast eeskujust sõltub, milliseks inimeseks Daniel kasvab. Need, kes on läbinud The Awesome Adventures of Captain Spiriti teavad, et Sam ja Daniel on need kaks poissi, keda Chris mängu lõpus kohtab.

Veel kirjutatakse blogipostituses uuest üleloomulikust võimest, mille kohta lubab Dontnod lähipäevil rohkem infot avaldada. Tõenäoliselt on see kuidagi seotud tolle katusele paiskuva politseiautoga mängu eelmisest, väga veidrast tiiserist.

Dontnodi sõnul on Life is Strange 2 nende seni kõige ambitsioonikam ja kõrgekvaliteedilisem teos. Mängijaid ootavad ees seeriale omased keerulised moraalsed valikud, kuid ka mitmed uuendused, mille kohta stuudio täna algava gamescomi raames rohkem infot jagab.

Life is Strange 2 esimene episood ilmub 27. septembril.

Allikas: VG24/7