fbpx

Kultusklassika The World Ends With You uusversioon Final Remix jõuab Nintendo Switchile juba 12. oktoobril.

Kuigi too stiilne Square Enixi märulirollikas tuli välja juba 2007. aastal Nintendo DS-i peal, elab see tänase päevani edasi, ilmudes viimati Androidi seadmetel aastal 2014 Solo Remix alamtiitliga. Oktoobris naaseme aga uuesti TWEWY maailma, seekord uues ja uhkes Switchi kuues, kus meid ootavad ees uued lood heliribal, uued vastased ja loopõhiste küsimuste lõppvastused.

Teose peategelane on Neku – endasse hoiduv noormees, kes ärkab ühel päeval üles keset Shibuya ristmikku. Talle on antud üks missioon: „Jõua 104 juurde. Sul on 60 minutit. Kuku läbi ja sind ootab kustutamine.“ Nii algab Neku võitlus ajaga, et jääda ellu talle tundmatus, kuid tuttavas maailmas.

Olles läbi mänginud nii originaali kui ka Solo Remix versiooni, soovitan seda mängu soojalt kõigile, kellel Switch olemas. Vastastega kaklemine on haarav, jutustus on sügavam, kui pinna peal paistab ja heliriba jätab jala mõnusalt tatsuma!