fbpx

Kui Minecraft veel Mojangile kuulus, pakuti neile võimalusi vändata teleseriaale ja filme. Nüüd on tegemist vaid tagantjärele tarkusega, kuid ilmselt oleks pidanud need pakkumised sellel hetkel rahaks tegema. Sest see, mis praegu antud projekti ümber toimub, on kõike muud kui edukas filmi tegemine.

Järgmisel aastal meieni jõudma pidanud ekraniseering kaotas nimelt järjekorras juba teise režissööri, kelleks oli Rob McElhenney. Tagatipuks on kogu tema tehtud tööle pikk punane kriips peale tõmmatud. Jääb saladuseks, kui hea või halva materjaliga tegemist oli, kuid uute ideedega lavastajad saavad olema vennad Adam ja Aaron Nee, kelle repertuaari kuulub näiteks krimikomöödia „Band of Robbers“.

Kõik ei olekski ehk nii kaootiline, kuid kindlasti oleks tark meelde tuletada, et Minecraft ei ole enam nii populaarne kui mõned aastad tagasi. Keegi peaks Warner Bros. ninamehed kõnetraadi otsa püüdma ja neile teada andma, et turul on midagi tunduvalt menukamat, mille najalt raha kokku riisutakse – Fortnite.

Allikas: The Wrap