fbpx

Tagasi tippu roninud Pokemon Go põrutab edasi nagu pidurdamatu rong. Juba aasta lõpuks lubatakse suuremaid uuendusi ning neljanda generatsiooni pokemonid ei tundu ka enam kauge unistusena.

Hiljuti 2-aastaseks saanud teos pidas maha järjekordse festivali, mis ei olnudki totaalne fiasko… võrreldes selle aastatagusega. Peomeeleolus postitati oma Twitteri kontole säuts, kus lisaks vanadele tuttavatele leiame ka mõne neljanda generatsiooni loomakese, keda veel püüda ei saa: põleva sabaga ahv Chimchar, rohututiga kilpkonn Turtwig ja tukkuv sinine linnuke Piplup. Vaevalt nad sinna nüüd juhuslikult on eksinud.

Lisaks andis Nianticu Euroopa, Lähis-Ida ja Aafrika regiooni turundusjuht Anne Beuttenmüller Poola väljaandele intervjuu, kus lubab aasta lõpuks järgmist suurt uuendust. Stuudio soovib näha inimesi rohkem koos mängimas ning värskenduste rõhk asetatakse just selle suuna peale, tuues mängijateni järgmise suure asjana mängijate omavahelise pokemonide duelli. Milline see olema saab pole hetkel küll veel selge, kuid huvi äratab küll!

Allikas: Eurogamer