fbpx

Tuntud Fortnite Battle Royale striimija Tyler „Ninja“ Blevins on püstitanud järjekordse rekordi – tema Twitchi kanal jõudis 10 miljoni järgijani!

Tyler „Ninja“ Blevins

Tegu ei ole esimese rekordiga, mille ülipopulaarne Ninja on seljatanud. 15. märtsil liitus Blevinsiga Fortnite’i mängima räppar Drake ning nende ühistele ponnistustele elas kaasa üle 600 000 tuhande inimese, millest piisas Twitchi vaatajarekordite purustamiseks. Nüüd on Ninjast saanud esimene striimer voogedastusplatvormi ajaloos, kelle järgijate arv on tõusnud 10 miljonini. Blevins andis saavutusest teada Twitteris säutsu teel, milles väitis, et kõikidest tema saavutustest on ta selle üle kõige uhkem.

Tegu on monumentaalse verstapostiga, eriti kui pidada meeles, et Ninja kolossaalne edu on üles ehitatud vaid ühele mängule. Blevinsi edumaad teiste striimijate ees aitab konteksti panna veebikeskkond Social Blade, mis koondab statistikat erinevate Twitchi kanalite kohta. Ninja järel on kõige enam fänne voogedastajal nimega Shroud, kelle järgijate arv küündib aga „kõigest“ 3,9 miljonini.

Social Blade’i andmetel on Ninja järgijaskond kasvanud tema karjääri jooksul tuhande fänni võrra päevas, kuid viimase nädala jooksul on Blevinsi kanaliga igapäevaselt liitunud keskmiselt tervelt 30 000 järgijat. Nende arvude valguses on kummastav meenutada, et alles märtsis hoidis Ninja tegemistel Twitchis silma peal kõigest 3 miljonit inimest. Tundub, et konkurentide pärast ei pea Blevins veel niipea muretsema.

Allikas: VG24/7