fbpx

Gamescom 2018 meelitas kohale ka Blizzardi esindajad, kel oli üritusel nii mõndagi välja kuulutada. Stuudio kauamängiv Overwatch saab üsna pea uue kaardi, mis asub Busanis ja mida saavad kõik PC mängijad juba PTR (Public Test Realm) keskkonnas proovida (veel pole teada, millal kaart täismängu jõuab). Lisaks avaldas Blizzard ka uue fantastilise lühifilmi, mis keskendub kõikide (või vähemalt minu) lemmiktegelasele D.Va’le.

Busani puhul on tegemist kontrollkaardiga, mis asub D.Va lühifilmile sarnaselt samas Lõuna-Korea linnas ning selle teemaks ongi D.Va persooni populaarsus, sest nagu klipist selgub, siis on ta endine e-sportlane, kes hakkas oma mehitatud jänkurobotiga Omnicute pealetungi vastu võitlema ja teistega koos kodulinna kaitsma. Busani kaart koosneb kolmest osast: Sanctuary, Downtown, ja MEKA baas.

Overwatchi lühifilme on nüüdseks kokku üheksa ning ainult üks neist („Infiltration“) ilmus samal ajal, kui kuulutati välja järjekorras teine tegelane Sombra. Ülejäänud lühifilmid on pigem arendanud mängitavate tegelase taustsüsteemi ja nii on ka värske animatsiooniga „Shooting Star“, milles on endisest professionaalsest mängurist saanud inspireeriv ja armastatud kaitsja. D.Va võib tunduda tore ja julge, aga ka tema kannatab pidevate lahingute tõttu. Lühifilmis vihjatakse võimalikule posttraumaatilisele stressile ja vajadusele võidelda alati üksi, aga nii nagu ka mängus endas, ei saa keegi ainult ise hakkama, vaid vajavad ikkagi teiste abi. Sarnaselt varasematele lühifilmidele on ka see väga kvaliteetne ning pigistab välja päris korraliku emotsioonipojakese.

Lisaks uuele kaardile ja lühifilmile teame ka seda, et Blizzard ja LEGO plaanivad anda välja Overwatchi kujukesed ning hiljuti anti teada, et töös on erinevad Diablo projektid, mille hulgas on veel selle aasta jooksul ilmuv Diablo 3 Switchi versioon Diablo 3: Eternal Collection.