fbpx

A Plague Tale: Inncoence, Prantsusmaal baseeruva Asobo Studio poolt arendatav keskaegse olustikuga õudustriller, tutvustab ennast gamescomi raames uue, õõvastava mänguvideoga.

Eelmise aastal E3 mängumessil avalikustatud A Plague Tale: Innocence’i tegevus algab aastal 1349, Inglismaa ja Prantsusmaa vahel toimunud Saja-aastase sõja päevil. Teose peategelasteks on teismeline prantslanna Amicia ja tema noorem vend Hugo, kes peavad inkvisitsioonikohtu eest põgenedes ellu jääma sõja ja katku poolt räsitud karmides tingimustes.

A Plague Tale’i üks põhilisi elemente on massiivsed rottide hordid, mis on tundlikud valgusele, kuid rebivad tükkideks kõik, kes hämaruses nende teele satuvad. Mänguvideos näeme Amiciat ja tema teekaaslasi valgust leidlikult ära kasutamas. Neiu on varustatud ka linguga, mida saab kasutada muuseas rottidest ümbritsetud vaenlaste laternate purustamiseks.

Arendajad kirjeldavad oma teost kui tumedat keskaegset müsteeriumit, mille mängitavus on segu seiklus- ja hiilimismängust. A Plague Tale: Innocence peaks ilmuma 2019. aastal.

Allikas: VG24/7