fbpx

KUI SA OMAD XBOX ONE KONSOOLI

Prison Architect: Xbox One Edition

Kui sa ei ole juhuslikult üks neist mitmetest Maarjamaa kaakidest, kes teab, mis tunne on, kui mundris mees sulle head und soovides vaatevälja trellidega katab, siis pole sa arvatavasti vanglaeluga tuttav. Õnneks ei pea selle probleemi lahendamiseks päris elus kuritegusid sooritama hakkama, sest septembrikuus on Xbox One’il esimeseks Games with Goldi mänguks Prison Architect, mis lubab mitte ainult seda elu maitsta, vaid terve virtuaalse vangimaja elu korraldada.

Livelock

Kes ei teaks neid tulistamismänge, kus puldi ühe kangiga juhitakse mängutegelast ning teisega suunatakse tema relvast välja lendavaid kuule? Livelock on (vähemalt, kui videoid uskuda) üks neist.

KUI SA OMAD XBOX360 KONSOOLI

LEGO STAR WARS III – The Clone Wars

„Star Wars“ – filmiseeria, mis tõi LEGO mängud massidesse – on hoidnud ehitusplokkidest koosnevaid videomänge stseenil alates aastast 2005 ning teeb seda tegelikult tänini. 2011. aastal ilmunud LEGO STAR WARS III – The Clone Wars ei ole tõenäoliselt „Tähesõdasid“ emuleeriva seeria viimane episood (ja seda arvestades, et filmiseeria 7. osa kõrval ilmus samuti sel põhinev videomäng)!

Sega Vintage Collection: Monster World

Nostalgia on äge! Koletistele pasunasse andmine on äge! SEGA on äge! Mida veel tahta?

Head mängimist!