fbpx

PlayStation – ettevõtte, kes on kujundanud meist paljudest just sellised inimesed nagu me oleme – müüs hiljuti oma 500 miljonenda mängukonsooli. See tähendab 500 miljonit lugu, 500 miljonit naeratust ja vähemalt sama palju unustamatuid mängutunde. Kuidas tähistada nii olulist sündmust? Loomulikult tuues mängijateni uue konsooli, aga seda eriti piiratud koguses!

Erikujunduse ja lisavarustusega PlayStation 4 Pro mängukonsooli toodeti vaid 50 000 eksemplari, mis tähendab automaatselt seda, et isegi suure tahtmise juures on antud konsooli omanikuks saada väga keeruline, Eestis elades pea et võimatu. See-eest on tore näha, et need üksikud kogused, mis meie riiki jõuavad, ei lähe neile, kes päevi varem poodi järjekorda tulevad, vaid jõuavad oma uute omanikeni pisutki mängulisemalt.

Kui aga pikk ja ebavajalik jutt nüüd kõrvale jätta, siis ostes enne 30. septembrit Sony Centerist ükskõik mida –kasvõi patareisid – osaled antud eksklusiivse mängukonsooli loosimises. Selleks, et ostuvalikuid veidi kergendada, on Sony Center loonud „Rõõmuga kooli“ kampaania, mille raames on võimalik soodsamalt hankida kõrvaklappe, kaasaskantavaid kõlareid ning isegi mängukonsooli.