fbpx

Elektriautode tootja Tesla tegevjuht Elon Musk on meie aja üks unikaalsemaid inimesi. Erinevalt teistest hulludest geeniustest viib tema ka oma ideed ellu, alustades odavatest kosmosereisidest ja leegiheitjatest kuni värskeima, neljarattalise mängukonsoolini välja.

Teslad on on täis erinevaid kõrgtehnoloogilisi lahendusi, mida kontrollib Tesla-nimeline operatsioonisüsteem. Tesla v9.0 toob uuendatud autopiloodi kõrval kaasa ka videomängud, mille tarvis lõi härra Musk käed mitte-enam-nii-legendaarse mänguettevõttega Atari, mille tulemusena tulevad vanakooli mängud esiistmete vahelisele suurele puutetundlikule ekraanile mängitavaks. Lisaks kutsub Musk ülesse teisi mänguarendajaid, et koos luua midagi lahedat.

Antud uudise valguses tekib muidugi küsimus, kas ja kui palju soodustab see järjest enam autojuhtide seas probleemiks saavat nutisõltuvust, kuid samas võib olla tegemist geniaalse turundustrikiga, et tõmmata suuremat tähelepanu Teslade autopiloodile, mis väidetavalt pidavat laskma autojuhtidel koguni magama jääda. Level1 toimetus seda igal juhul järgi proovida ei soovita, vähemalt mitte lähiaastatel. Seniks jätame autojuhtide ülesandeks autot juhtida ning kaassõitjatele autojuhtide ärkvel hoidmise tähtsa töö.

Allikas: Jalopnik