fbpx

Nagu varem aimata võis, laseb Nvidia sel aastal välja uusi mänguritele mõeldud graafikakaarte ning nende avalikustamine toimub täna, Saksamaal Kölni linnas. Seal toimub ka gamescom 2018, aga sellest juba üsna pea.

Nvidia Turing mikroarhitektuuril põhinevad Quadro kaardid avalikustati SIGGRAPH konverentsil mõned päevad tagasi ning tegu on vägagi muljetavaldavate videokaartidega.

Lekked väidavad, et tegu on uue Turing mikroarhitektuuri põhjal valmistatud graafiliste kiipidega ning esimest korda aastakümne jooksul loobub Nvidia GTX nimetamisskeemist. RTX 2080 pidavat olema praegusest lipulaevast 1080 Ti-st veelgi võimsam,2080 Ti-st ei oska me hetkel aga isegi midagi arvata! Mõned eksperdid (ja ka Nvidia ajalugu) eeldasid, et 2080 Ti ei ilmu kindlasti 2080-ga samal ajal, kuid allikad väidavad vastupidist.

Vaata, milleks on võimelised Nvidia uued lipulaevad täna õhtul, kell 19.00 Nvidia Twitch.tv kanalilt.