fbpx

Mängustuudio Larian tuletab värske treileriga rollikafännidele meelde, et 31. augustil ilmub konsoolidel Divinity: Original Sin 2 – Enhanced Edition.

Enhanced Editioniga kaasa tulevad lisad hõlmavad uusi relvi, loitse, asukohti, tegelasi ja nii mõndagi muud. Lisaks on võimalik teost mängida koos sõpradega, kas kahekesi ühe teleka taga või neljakesi üle interneti. Värsket kraami saabub ka mängu Arena Mode’i,  mida saab samuti mängida nii üksi kui ka sõpradega, ja kuhu lisandub 16 uut tegelast.

Arvutimängurid ei pea kartma, et jäävad teose peatselt lisanduvast sisust ilma. Alates 31. augustist on arvutil Divinity: Original Sin 2 omavatel mängijatel võimalik Enhanced Editioni uuendusi tasuta alla laadida.

Divinity: Original Sin 2 on üks kõige sügavamaid ja kaasahaaravamaid rollimänge, millega mina olen kokku puutunud. Seetõttu mahtus teos ka minu 2017. aasta viie parima mängu nimistusse. Tegu on ühega neist vähestest mängudest, mis tõepoolest peab kinni lubadusest, et juhtuda võib ükskõik mida, ja annab mängija kasutusse võrratult laia ampluaa vahendeid kõiksuguste probleemide lahendamiseks. Soovitan soojalt kõigile, kes veel proovinud ei ole!

Allikas: VG24/7