fbpx

Hei, kui sulle antakse võimalus juhtida rekat teekonnal Narva-Peterburi, siis sa istud selle reka rooli ja sõidad! Täpselt nii jõudsime mina ja Andri Euro Truck Simulator 2 rooli.

Olgem ausad, esmajoones olime vaimustuses simulaatori hüdraulilisest istmest, aga kogu komplekt – alustades messialale sõidutatud elusuuruses rekast ning lõpetades mängu graafika ja mehaanikatega – oli lõppkokkuvõttes igati äge! Mängu tšehhidest arendajad olid samuti väga sõbralikud ja rääkisid meile hea meelega mängu tagamaadest.

GTA stiilis arkaadilikku kogemust Euro Truck Simulator 2 ei paku. Pigem on tegemist natuke „sõbralikuma“ mänguga – see tähendab, et isegi kui teisele autole otsa sõita või avarii teha, ei juhtu tegelikult mitte midagi. Ainult istme hüdraulika annab agressiivse vibratsiooniga teada, et nüüd sai parajalt pange pandud.

Üllatusena pidin tõdema, et kuigi n-ö VR-jalad on mul üsna stabiilsed, ajas rekasimulaator kergelt südame pahaks. Eesti teedel sõitvat kaubaautojuhti minust vist ei saa.