fbpx

9. septembril leiab Madridis 15 000 pealtvaatajat mahutaval Palacio Vistalegre areenil aset Euroopa ning ka ilmselt ka kogu maailma üks olulisimaid e-spordi võistlusi, mille raames selgitatakse välja League of Legends Euroopa meistrid. Kuna Madridi sõitmine võib paljudele üle jõu käia, toob Coca-Cola pea 6 tundi kestva otseülekande mugavas kinosaalis kõigi soovijateni.

Otseülekanne algab 9. septembril kell 17:30, mil omavahel astuvad vastamisi Fnatic ja FC Schalke 04. Päev varem selgitavad kolmanda koha Vitality ja Misfits. Kõigile, kes soetavad 10€ pileti (kinoklubi liikmele 8€), saavad lisaks e-spordi elamusele eksklusiivne Coca-Cola League of Legends joogitopsi koos individuaalse koodiga, mis sisaldab endas Hextech Chesti.

Küsides, miks tulla kinno, kui ülekannet saab vaadata ka Twitchi või YouTube vahendusel, toob Forum Cinemas programmispetsialist Henryk Johan Novod välja: „Kinosaalis on suure seltskonnaga põnev, lõbus ning mugav vaadata nii filme kui ka teatri, ooperi, balleti ja jalgpalli otseülekandeid, samasugust parimat kvaliteeti pakutakse ka League of Legendsi Euroopa meistrivõistluste ülekande raames“. Henryk lubab, et Coca-Cola Plaza on 9. septembri otseülekande ajal fännide päralt ja kõik on oodatud end tundma nagu kodus.

Tulevikus loodab Coca-Cola Plaza sarnaseid e-spordi suurvõistlusi veelgi oma kinosaalides näidata. „Plaanid on veel lahtised, kuid kõik on võimalik„, mainib Henryk. „E-sport on ikkagi üks maailma populaarsematest spordialadest ning me alati avatud taoliste ürituste ülekannete näitamisest.“ Varasemalt on Coca-Cola Plazas näidatud Counter-Strike’i turniiri ESL One Cologne 2015 Counter-Strike Global Offensive Finals.

Üritusele aitab sisse elada Videogamers.eu, kes toob proovimiseks kohale erinevad virtuaalreaalsusprillid.

League of Legendsi Euroopa meistrivõistlused on siinsete võistkondade proovilepanek enne Maailmameistrivõistlusi Lõuna-Koreas, kus 2018. aasta parim tiim tõstab võidukarika oma pea kohale 3. novembril.

Pileti ülekandele saab osta Forum Cinemase kodulehelt.