fbpx

Kõikide lemmikanimel põhinev kaklusmäng Dragon Ball FighterZ on nüüdsest Nintendo Switchi peal kaasaskantavalt mängitav!  Ja see pole veel kõik – teosesse jõudis ka suur värskendus, mis toob endaga kaasa hulgaliselt kraami.

Dragon Ball FighterZ on Switchil suuresti sama kui teistel konsoolidel, aga JoyConide abiga saab püsti panna kuni kuue inimesega 3 versus 3 tiimikakluse ning seda igal vabal hetkel, ükskõik kus! Koos selle kaootilise võimalusega tuli valikusse kaks palavalt armastatud tegelast: türannist Frieza väärikas vend Cooler ja Android 18 vend Android 17, kes kannab uhkelt oma pargivalvuri ülikonda „Dragon Ball Superist“. Mulle tundub, et vennad on moes…

Lisaks nendele tegelastele jõudis mängu hulgaliselt uut tasuta sisu. Tulemas on 1v1 ja 2v2 võitlused, uus galaktiline areen, uued Ranked matšide tasemed ja hooajalised Z-kapslid, millest hüppavad välja Halloweeni teemalised kostüümid ja märgid.