fbpx

Fortnite Battle Royale värske hooaeg on kohale jõudnud ja seda pigem tagasihoidlikult kui midagi muud. Selgub, et müstiline lilla kuubik, mis leidis Loot Lake’is endale kümblemiseks mõnusa koha, sai omale uue tööotsa – hoida õhus nendes samades vetes asunud saart.

N-ö seljakottidena on nüüdsest saadaval ka lemmikloomakandjad, seda muidugi koos isendiga. Peab tunnistama, et väga palju neid hetkel veel ringi reisimas ei näe, küll aga on populaarseks saanud esimese õrritajaga tutvustatud DJ Llama kostüüm.

Mainima peab ka varjukive („Shadow stones“). Antud elemente „tarbides“ avaneb inimestel võimalus teatud aja jooksul nähtamatuna ringi hõljuda (seda pisut kiiremini kui joostes), samal hetkel relva kasutada muidugi ei saa. Tegemist on tolle varasemalt õrritatud varjude dimensiooni osaga.

Jaaaaa… voilà! Muidugi leidsid mängijad võimaluse piiramatult kummitus olla ning see element eemaldati Epic Gamesi poolt hetkel teadmata perioodiks.

Lõpetuseks räägime aga ehk kõige… huvitavamast uuendusest. FaZe Agony nimeline Twitteri kasutaja on üks paljudest, kes on välja toonud rindade liikumise füüsika.

https://twitter.com/Agony/status/1045301145592193024

Veel enne, kui tekib suuremat sorti õhin tekib, peab kurvastuseks kirjutama, et Epic Gamesi sõnul on tegu piinlikust tekitava tehnilise veaga ning see parandatakse esimesel võimalusel.

Pettumused! Pettumused! Pettumused!

Allikas: Epic Games