fbpx

Järgmisest nädalast peab hakkama Switchil netis mängimise eest kuutasu maksma, kuid Fortnite Battle Royale’i on sellest hoolimata võimalik ka edasidi tasuta mängida.

Astudes Microsofti ja Sony jälgedes, lukustab Nintendo alates 18. septembrist internetis mängimise kuupõhise teenustasu taha. Kuigi Nintendo Switch Online’i hinnad on konkurentide omadest madalamad, tähendab see mängijate jaoks siiski lisaväljaminekut. Äsja kinnitati aga, et Fortnite Battle Royale’i osas tehakse erand ja teos jääb ka tulevikus tasuta ligipääsetavaks.

Nintendo poolt on siin kindlasti tegu kavala ja pikas perspektiivis kasuliku käiguga. Fortnite on maailma populaarseim mäng, mis levib eelkõige noorema mängijaskonna seas. Nii mastaapselt populaarse teose kuumaksu taha lukustamine tooks tõenäoliselt kaasa kasutajanumbrite märgatava languse, kuna paljudel mängijatel ei ole veel oma ressursse, mille eest taolisi teenuseid osta, ja lapsevanematele võib teema sageli kaugeks jääda. Nüüd jääb Xbox One ainsaks konsooliks, mis eeldab Fortnite’i mängimiseks teenustasu maksmist.

Allikas: Polygon