fbpx

H1Z1 Battle Royale saab peagi omale värskenduskuuri, seda nii nimes kui sisus. Tänu ümberkorraldatud arendustiimile vahetatakse mängu nimi veidi suupärasemaks, uueks tiitliks saab olema lihtsalt Z1 Battle Royale.

Kuid mida peale nimemuutuse veel lubatakse? Üks suuremaid uuendusi, mis mängijaid ees ootab, on laadimisaja lühenemine ooteruumis. Enam ei pea ootama lugematuid minuteid kuni mängu põhitegevus algab, nüüdsest on maksimaalne ooteaeg 135 sekundit ning ooteruumis peab olema vähemalt 2 mängijat, et matš algaks.

Lisaks ooteaja lühenemisele, kaotatakse võimalus valida, kuhu kaardil maanduda. Nüüdsest saab olema fikseeritud maandumisala, millega üritatakse mängijatele tuua parem võimalus omale varustust koguda. Mängusisene aeg on muudetud päiksepaisteliseks keskpäevaks, mis tagab mängijatele parema nähtavuse ja võimaluse vastasele pihta saada.

Samuti saavad mõned relvad, sh. AR-15, AK-47, M-9 ja pumppüss, kerge kohitsemiskuuri, mistõttu langeb antud relvade laskmiskiirus, tehtav kahju ja kuulide arv.

Allikas: PC Gamer