fbpx

The Witcher põhjal vändatavas teleseriaalis hakkab koletisekütti Geraltit kehastama Supermani rolliga kuulsust kogunud Henry Cavill.

Augusti alguses antud intervjuus mainis Cavill, et on nõiduri seiklustel põhinevate mängude ja raamatute suur fänn ning ta tervitaks avasüli võimalust Netflixi seriaalis Geraltit kehastada. Tundub, et nüüd saab tema unistus teoks, kuna hiljuti ilmus Netflixi Twitteri kontole säuts infoga, et Cavill asub koletisekütti kehastama. Sarja režissöör Lauren S. Hissrich on infot omapoolse säutsuga kinnitanud.

Henry Cavill on varasemalt televisioonis üles astunud ajaloolises draamaseriaalis „Tuudorid“. Eelkõige on ta tuntust kogunud Supermani rollis filmides „Terasmees“, „Batman vs Superman: Õigluse koidik“ ja „Õigluse liiga“. Hiljuti võis Cavilli näha Tom Cruise’i kõrval võrratus märulipõnevikus „Võimatu missioon: Tagajärjed“.

Ma ei ole veendunud, et Henry Cavill on Geralti rolli jaoks parim valik ning tundub, et ma pole ainus. Loodame lihtsalt, et sel korral ei kasutata tema vuntsidel veidraid eriefekte. Või et seriaalis ei ole Geralti ema nimi Martha…

Allikas: VG 24/7