fbpx

KUI SA OMAD XBOX ONE KONSOOLI

Overcooked

Kuigi öeldakse, et liiga suur hulk kokkasid rikub supi, on raske ette kujutada, et Overcookedi saab mängida kuidagi teistmoodi kui neljakesi. Tõsi, alati tuleb valmis olla selleks, et aastaid sõpradeks peetud isikud löövad ülejäänud köögile fiktiivse noa selga ning viskavad hoole ja armastusega kokku vaaritatud supi otseteed prügikasti, Martin!

Victor Vran

Kas sulle meeldis Xboxil Diablo III mängida ja tahaksid seda veel teha, aga mitte selle nime all? Noh, Victor Vran näeb pisut välja nagu Diablo III, aga on teise nime all.

KUI SA OMAD XBOX360 KONSOOLI

Stuntman: Ignition

Enam ei pea nukral ilmel ja vesise suuga Hollywoodi efektsemaid märuleid vaatama ning kurvastama, et ise selliseid pöörasid kihutamisi kogeda ei saa. Stuntman: Ignition paneb mängija kaskadööri saabastesse, kes pannakse omakorda suurte ja vihaste sõiduvahendite rooli taha, mille eesmärgiks on kihutada, lõhkuda ja põlevatest rõngastest läbi hüpata. Seda kõike alates 1. oktoobrist!

Hitman: Blood Money

Oi, kuidas meile meeldib Hitman, eriti just see 2016. aasta oma. Väidetavalt sai too mäng aga kõik oma head omadused oma vanemalt vennalt Blood Moneylt, mida peetakse paljude poolt ka seeria tipphetkeks ja selle säravaimaks pärliks. Hitman: Blood Money on saadaval oktoobri teises pooles.

Head mängimist!