fbpx

„One Piece“ on hiiglaslik sari ning sellest on mitmeid mänge ka tehtud – ise olen näiteks mänginud Dynasty Warriors tüüpi teoseid. One Piece: World Seeker avalikustati esmakordselt 2017. aasta novembris, mängu treiler tuli välja kuu aega hiljem, detsembris. Nüüd tutvustatakse meile Eiichiro Oda (sarja autor, kes on projekti algusest saadik arendustiimiga koostööd teinud) uusi tegelasi, kes on spetsiaalselt mängu jaoks loodud ning kes mängivad selles suurt rolli.

Süžee leiab aset Prison Islandil – saarel, mille merevägi aitas peale sõda üles ehitada. Tänu sellele on laiul kaks suurt fraktsiooni: mereväelaste ja uuenduste poolt olevad kodanikud… ning selle vastu seisvad inimesed, kes tahavad oma elukoha traditsioone üleval hoida. Mereväelaste poolel on esiotsas vangla juhataja Isaac ning vastuhakku juhib Jeanne. Mõlemad neist on originaalsed tegelased, nagu varasemalt mainitud sai.

Luffy ja tema paatkonna seiklustele saab kaasa elada 2019. aastal.