fbpx

MSI on üks populaarsemaid sülearvutite tootjaid, kuid firma on viimaste aastate jooksul saanud nii mõnegi fänni poolt kriitikat oma sülearvutite disaini eest, mis on keskendunud peamiselt mänguritele. Tänavu ületas ettevõte paljude ootusi lisades oma tootenimistusse uhiuue tippklassi P65 Creator rüperaali, mis oma välimuselt ja võimsuselt pakub konkurentsi seni kõrvale jäänud loometöödele orienteeritud sülearvutite turul.

Kui varem on olnud MSI põhivärvideks harjumuspäraseks muutunud musta ja punase kombinatsioon, siis 2018. aasta uusim ja uhkeim masin on kas metallvärvi või piiratud väljaande raames ka lumivalge. P65 Creatori sees on Inteli 8. põlvkonna Coffee Lake i7 protsessor kuue tuuma ja 12 lõimega, graafikakaardiks Geforce GTX 1060 Max-Q, GTX 1070 Max-Q või GTX 1050 Ti ning kuni 32 GB DDR4-2666 operatiivmälu. Kõige võimsam mudel GTX 1070 Max-Q-ga ongi P65 Creator Limited Edition, mis on kuldsete aktsentidega ja lumivalge.

Samuti võib välja tuua sülearvuti ekraani: pildi- ja videotöötlusega tegelev inimene hindab kindlasti kalibreeritud paneeli, mis vastab 99%-le sRGB spektrist. Paneeli ääred on samuti kahandatud.

P65 Creator kaalub 1,88 kg ning aku kestvus on kuni 8 tundi. See võimaldab mitte ainult masinat ilma laadimisjuhtmeta pikaaegselt kasutada, vaid lubab selle muretult terveks välitööpäevaks kaasa võtta. Selliste võimsate näitajatega sülearvuti puhul on väikene kaal ja nii vastupidav aku vägagi silmapaistev saavutus.

MSI on toonud turule sülearvuti, mis suudab nii ASUS Zephyrus kui ka Razer Blade mudelitele tugevat konkurentsi pakkuda (ning miks mitte ka Apple toodangule), olles samas neist kergesti eristatav. Rohkem konkurentsi on turu jaoks alati hea – loodame, et MSI jätkab samas vaimus!