fbpx

PlayerUnknown’s Battlegrounds mängijaskond ei ole kuskile kadunud, kuid hiljuti tabas kõnealust üllitist järjekordne langus. Nimelt langes Steami andmetel teose mängijate arv alla miljoni!

https://www.youtube.com/watch?v=4rG9noTfb4A

Antud juhul ei ole tegemist enam niivõrd ootamatu uudisega, kuna mängijate arv on langenud esimese aasta haripunktiga võrreldes ligikaudu 2 miljoni võrra. Põhjust, miks nii on juhtunud, ei pea muidugi kaugelt otsima. Ülimenukas Fortnite on tugevalt PUBGile kandadele astunud. Lisaks sellele on peagi valmimas veel Call of Duty: Black Ops 4 ja Battlefield V battle royale mängulaadid ning leidub ka teisi teoseid, kus kõnealune laad kasutuses. Tõenäoliselt on aga kogukonna kahanemise üheks peamiseks põhjuseks fakt, et mängu ei ole jätkuvalt täiesti korda tehtud, kuigi PUBG Corp on lubanud seda pidevalt teha.

Olgugi, et statistilised näitajad kukkusid 960 000 peale, ei pea veel muretsema PlayerUnknown’s Battlegrounds eluspüsimise pärast. Lisaks ligi miljonile mängijale leidub ka veel Twitch.tv keskkonnas üle 90 000 voogedastusvaataja.

Allikas: PC Gamer