fbpx

Sony on alati olnud ääretult põikpäine suhtumises ristvõrgus mängimisse ning sellest tulenevalt on PlayStation 4 omanikel võimalik Fortnite Battle Royale nimelist teost nautida ainult PS4 konsoolil. Varasemalt oli märke, et ettevõte on võtnud kuulda fännide tagasisidet ja ristvõrgus mängimine Xbox One / Nintendo Switch konsoolidel saab võimalikuks – paraku need lootused purustati.

Hiljaaegu Saksamaal toimunud tehnoloogiamessil IFA sõnas Sony tegevjuht Kenichiro Yoshida: „Kui teemaks on rist-platvorm, siis meie nägemus on, et PlayStation on alati parim platvorm, kus Fortnite’i mängida. Oleme varasemalt avanud ristvõrgu erinevatele mängudele nii arvutil kui ka konsoolidel, kuid Fortnite’i puhul lähtusime parimast kasutajakogemusest“.

Sony põikpäisuse juures on kõige kurvem asjaolu, et kui omada nii PlayStation 4 kui ka Nintendo Switchi ja/või Xbox One’i konsooli ja soovida enda kasutajaga siseneda nendesse masinatesse, siis sellist võimalust ei ole. Mängijal tuleb luua täiesti uus (Epic Gamesi) konto, varasemalt loodud PS4 konto kõrvale.

Sony on eelnevalt blokeerinud Rocket League’i ja Minecrafti ristvõrgus mängimise võimaluse PS4 ja Xbox One’i vahel.

Allikas: The Verge