fbpx

On aeg rõõmustamiseks, sest Tonzai Games tuli hiljuti välja uudisega, et klassikaline arkaad-tulistamismäng R-Type Dimensions saab lõpuks ometi PC ja Nintendo Switchi versioonid. Hetkel puudub info, mis saab kõnealuste täpseks ilmumiskuupäevaks, kuid stuudio väidab, et käesoleva aasta talveks on mängu uued versioonid valmis.

R-Type Dimensions nägi esmalt ilmavalgust aastal 2009 Playstation 3 ja Xbox 360 platvormidel. Tegemist on uuendatud versiooniga 1987. aastal ilmunud R-Type mängust kui ka tema järjest (R-Type II).

Mõlemad teosed on mängitavad nii originaalse graafikaga kui ka modernsema 3D graafikaga, mida on võimalik mängu ajal muuta. Kõnealune üllitis pakub lisaks graafika vahetusele ja mitmetele mängulaadidele ka lokaalset mitmikmängu funktsiooni. Arvuti ja Switchi versioonid saavad täiustatud Infinite Mode mängulaadi, kus lisaks surematusele liidetakse ka juurde võimalus enda kosmoselaev maksimaalse relvastatustasemeni viia. Uue lisana pakutakse arvuti ja Nintendo konsooli omanikele ka fast forward funktsiooni, mis annab kasutajale võimaluse mängule tempot juurde panna.

Kõigil, kes kunagi  oma elus R-Type seeria mängudega kokku on puutunud, tasub kindlasti oodata ka antud versioone, kuna tegemist on siiski parajalt mõnusa väljakutsega!