fbpx

SNK on pika ajalooga arendaja ning väljaandja, kes on peale finantsmuresid tagasi oma juurte juurde tulnud. Nende katuse alt on väljunud näiteks populaarne tulistamisklassika Metal Slug, kuid kõige tuntumad on stuudio oma kaklusmängude poolest. Fatal Fury, Art of Fighting, King of Fighters, Samurai Shodown ja SNK vs Capcom on kõik jätnud oma jälje žanri ajaloosse ning alles hiljuti tegi KoF ka tagasituleku. Nüüd on järg samuraide käes!

Samurai Spirits (sari on Jaapanis algusest peale toda nime kandnud) toob tagasi Haohmaru ning teised värvikad tegelased seeria ajaloost. Praegu ei ole veel teose kohta palju teada, peale asjaolu, et üllitis tundub säilitavat oma 2D mängustiili ning et ilmumisaknaks on „millalgi 2019. aastal“. Mootoriks on Unreal Engine.

Kuigi ma pole ise kunagi kõnealust sarja pingsalt jälginud ega palju mänginud, on ikkagi rõõm näha, et SNK proovib oma klassikalisi frantsiise rambivalgusesse tagasi tuua. Nüüd on mul aeg oma katanat (mõõk jaapani keeles) ettevalmistuseks teritama minna!

Allikas: Gematsu