fbpx

Nintendo on viimastel nädalatel aina veidramatel põhjustel uudisekünnist ületama hakanud. Veelgi imelikumaks muudab asjaolu aga fakt, et kõnealuse nähtuse põhjused on valdavalt olnud seksuaalse alatooniga.

Kui viimati võrreldi näiteks lombitaguse ülemjuhataja meheau „Mario Kartist pärit seenekarakteriga“, siis sel korral saame rääkida Mario põlisest vihavaenlasest Bowserist ning tema äkilisest populaarsuse tõusust täiskasvanutele mõeldud veebisaitidel. Hiljuti Nintendo Switchile väljakuulutatud New Super Mario Bros. Deluxe – algselt Wii U peal ilmunud teose täiendatud versioon – tutvustas oma treileris ühte üsnagi huvitavat kontseptsiooni.

Nimelt saab uuel aastal ilmuvas teoses mängida Toadette’ina, kes krooni-kujulise abivahendi manustamise tulemusena Peachette’iks muutub. See tõstatas aga kiirelt küsimuse… et kes printsess Peach täpselt on? Seen… või inimene? Üks Twitteri kasutaja viis situatsiooni aga järgmisele tasemele ning küsis – kui kroon teeb Toadette’ist suure ilusa tütarlapse… siis kas sama toimib ka Bowseri puhul. Nõnda sündiski allolev koomiks:

Internet on aga internet ning ülemaailmne informatsioonivõrgustik hakkas kiirelt täituma fännide poolt loodud joonistustega, mis kujutasid Bowsette’i – võlukrooni pähe pannud Bowserit, kellest oli saanud vormikas neiu. Ilmselgelt tavalistest joonistustest inimestele ei piisanud, sest kõigest kolme päevaga kerkis märksõna „Bowsette“ populaarsus YouPorni otsingumootoris 5849%! Pornhubi leheküljel on märgatud sarnast tõusu – 72 tunni jooksul kerkisid Bowser ning tema alter ego otsingutihedus nullilt 500 000 peale.

Lähinädalate juhtumised on klassikaliste Nintendo tegelaste sama pilguga vaatamise võimatuks teinud. Võime vaid värisedes mõelda, et millega internet järgmisena lagedale tuleb…

Allikas: VentureBeat