fbpx

Hiljuti Nintendo poolt korraldatud Nintendo Direct ülekanne oli päris paljulubav – meieni lubati tuua hulgaliselt uusi Switchi ja 3DS porte, avalikustati järgmisel aastal ilmuv Animal Crossing ning tehti teatavaks, et Luigi’s Mansion 3 on arenduses Switchile.

Lisaks eelmainitud mängudele saab Switch nii käesoleval kui ka tuleval aastal juurde päris mitu mainimisväärt mängu. Konsoolile jõuab kaks suuremat strateegiamängu Cities: Skylines ja Civilization VI. Samuti võivad rõõmustada rollimängude, eriti suured Final Fantasy seeria fännid, sest Switch saab terve rodu vanemaid teoseid (World of Final Fantasy, Final Fantasy XII: The Zodiac Age, Final Fantasy VII, IX, X, ja X-2 Remaster).

Peale nende ilmuvad Switchil ka Katamari Damacy uusversioon ja WiiU esikmängu port New Super Mario Bros. U Deluxe. Mängudele lisaks tuleb müüki vana hea NES-i juhtpult, mis on juhtmevaba ja mida saab laadida otse konsooli enda küljes. Hinnaks hakkab olema kõnealusel seadmel 60 dollarit (komplektis on neid kaks tükki).

Samuti avaldati pikalt kõneaineks olnud Switch Online teenuse täpsemad detailid. Teenus käivitub 18. septembril ning sellega kaasneb võimalus mängida klassikalisi Nintendo Entertainment Systemi mänge koos sõpradega. Samuti saavad teenuse kasutajad ligipääsu pilveruumile, kuhu saab laadida oma mängude salvestused. Hinnakiri hakkab teenusel olema 3,99 dollarit kuus, kolme kuu eest tuleb aga tasuda 7,99 dollarit ja aasta eest 19,99 dollarit.

Võib olla ehk suurimaks üllatuseks on see, et 7 aastat vana konsool… jah juba 7 aastat vana 3DS saab omale kaks uut mängu (Kirby’s Extra Epic Yarn ja Bowser’s Inside Story). Võimalik, et enamus mängijaid jätavad antud teosed küll külmaks, kuid siiski on lahe näha, kuidas Nintendo hoiab jätkuvalt elus ka oma vana riistvara.

Allikas: Kotaku