fbpx

Kõik eliit-mängupultide fännid, pange oma rahakotid valmis, sest Microsoft tegi teatavaks, et toob taas turule Xbox Elite Controlleri – seekord valgena. Kõnealune pult saab olema ka osa Fallout 76 Xbox One X erimudelist, mis on infokohaselt samuti valge.

Valge saab olema esimene uus värvivalik pärast 2015. aasta 25. oktoobril välja lastud musta Elite Controller pulti. Uus mudel saab tänavu samuti ilmavalgust näha oktoobrikuus, kuid seekord saab olema kuupäevaks 16. Samuti hakkab turuhinnaks olema 149,99 $.

Kahjuks ei ole kõik nii roosiline, kui esmapilgul tundub. Olgugi, et turule jõuab uue välimusega pult, pole peale visuaalse uuenduskuuri Microsofti poolt tehtud mingeid teisi muudatusi – seade kasutab jätkuvalt kahte AA patareid ning eeldatavasti kaasnevad sellega esimestki versiooni vaevanud probleemid LB ja RB nuppudega…