fbpx

Fortnite Battle Royale saab aina uuendusi, millega tuleb kaasa head kraami – uus neljarattaline sõiduk, (võib-olla) võimalus kinke jagada ja isegi mängusisesed turniirid! Too viimane lisandus just hiljuti, andes mängijatele šansi võistelda veelgi suurema Victory Royale’i nimel.

Epic Games teatas, et turniirid on kõikidele mängijatele avatud, andes hea võimaluse võistelda uhkete auhindade eest isegi proffide vastu. Võistlused kestavad mitu tundi ning selle aja jooksul peavad mängijad kokku riisuma nii palju punkte kui võimalik – seda kas vastaseid maha kõmmutades või olles viimaste ellujääjate seas. Heade tulemuste eest saavad osalejad endale märgi, mille eest saab tulevikus võistluste järgmistesse raundidesse pääsme lunastada või auhindu võita.

Arendajate sõnul on 16. oktoobrist kuni 1. novembrini tulemas kuus turniiri ning iga võistlus on erinev. The Alpha Tournament ja Salty Springs Cup aitavad selgeks teha, kes on karmim üksik hunt, The Beta Tournament ja Tomato Temple Cup katsuvad leida parima duo ning Friday Night Fortnite keskendub tiimidele. Epic lisas ka, et turniirides pannakse mängijad kokku oskuste põhjal, nii et parimaid ootavad ees rasked lahingud, aga uuemad mängijad saavad natuke rahulikumalt sõdida.

Üks huvitav aspekt on asjaolu, et võistlused toimuvad ka läbi ristvõrgu ning seega võistlevad omavahel PC ja konsoolimängijad. Kuigi paljud leiaksid, et klaviatuuri ja hiirega mängijad trumpavad teised üle, on Epic optimistlik, et puldisõdalased suudavad sammu pidada. Lisainfot kõige kohta leiab Epic Gamesi veebilehelt.

Kui aga turniiridest pole küllalt, siis tulevasel MängudeÖÖl on oodata mitte üht, vaid koguni kahte Fortnite Battle Royale võistlust! Tulge ja tooge Victory Royale koju!

Allikas: Eurogamer