fbpx

Hiljaaegu ajas Redditi kasutaja VapeThisBro ärevile paljud Harry Potteri fännid. Nimelt väitis ta, et on näinud turundus-uuringute käigus videot, mille sisuks oli Harry Potteri temaatiline RPG stiilis videomäng.

YouTube’i keskkonda lekkinud video on tekitanud paljudes küsimuse, kas antud antud materjal on autentne? Siiski viitavad kõik tõsiasjad sellele, et tegemist on päris mänguga, eriti seetõttu, et Warner Bros. lasi video eemaldada. Kinnitust annavad ka mängusisesed vaheklipid ja mõningased salvestised mängust endast, kus on ära näidatud karakteri ülesehitus, maailmas ringi liikumine ning mõningased võitlused koletistega.

Kuid kes antud mängu arendada võib? Algupäraselt arvati, et projektiga võib tegeleda Rocksteady, kuna tegemist on Briti stuudioga, mis kuulub Harry Potteri mängude väljastaja Warner Bros. Interactive alla. Rocksteady on antud kõlaka ümber lükanud ja kinnitanud, et nemad ei tegele kõnealuse mängu arendustööga. Teine kahtlusevari on langenud Avalanche Software’i peale, mis on tuntud Disney filmidel põhinevate mängude arendamise poolest, lisaks ostis Warner Bros. kõnealuse stuudio alles hiljuti ära.

Allikas: Eurogamer