fbpx

Kõigi lemmik realistlik animemäng Jump Force sai endale ilmumiskuupäeva, kaks uut tegelast ja tagatipuks ka kaanepildi.

Nagu oli aimata E3 treileri järgi, ilutsevad karbil Goku, Naruto ja Luffy. Silma jäi ka fakt, et (paar erinevust kõrvale jättes) pilt on väga sarnane kujuga, mis tuleb kaasa mängu Collector’s Edition versiooniga.

Rääkides uutest tegelastest… 1980ndate „City Hunter“ mangast tuntud Ryo näitab lõpuks, et püss on tõesti parem kui mõõk. Oma ustava Colt Magnumiga on ta kindlasti üks ohtlik vaenlane, kelle sihiku ette ei taha keegi sattuda. Ka „Fist of the North Star“ – sari, mis pani aluse musklis meeste omavahel kaklemise alažanrile – ei jää kõnealusest mängust välja. Kenshiro näitab oma surmava võitluskunstiga, miks sa juba surnud oled! (Mida??)

Jump Force’i värvikaid tegelasi saab omavahel kaklema panna 15. veebruaril, 2019.