fbpx

Türgi videomängude edasimüüja Bilkom võis Twitteri vahendusel lekitada, et CD Projekt Redi palavalt oodatud Cyberpunk 2077 ilmub juba järgmisel aastal.

Eelmisel nädalal ilmus Bilkomi Twitteri uudistevoogu praeguseks kustutatud postitus, mis väitis, et Cyberpunk 2077 ilmub 2019. aastal. Ei ole mõeldamatu, et Bilkomil võib tõepoolest olla siseinfot stuudio tulevikuplaanide kohta, kuna koos CD Projekt Rediga tehti koostööd The Witcher 3: Wild Hunti levitamisel Türgis.

Seda, et Cyperpunk 2077 võib ilmuda käesoleva kümnendi lõpuaastatel, on spekuleeritud ka varem. 2017. aasta märtsist pärit raportis mainitakse, et Cyberpunki arendusprotsess on jõudnud üsna kaugele, kuid samas nenditakse ka, et mängu kallal peab veel töötama kindlasti üle aasta. Teisalt – juunis toimunud E3 mängumessil mainis Cyberpunk lauamängu looja, et teost peab ootama veel vähemalt paar aastat.

Mõistagi ei ole tegu kivisse raiutud informatsiooniga, kuid leke annab aimu, et kulisside taga Cyberpunk 2077 väljalaskekuupäevast vähemalt räägitakse. Samas on CD Projekt Red tuntud mängude edasilükkamise poolest, kui teose kvaliteet ei vasta nende standarditele. Selliseks võib potentsiaalselt kujuneda ka Cyberpunki saatus, võttes arvesse mängule seatud ülikõrgeid ootuseid.

Artikli kirjutamise ajal ei olnud CD Projekt Red leket kommenteerinud.

Allikas: PC Gamer