fbpx

KUI SA OMAD XBOX ONE KONSOOLI

Battlefield 1

Novembrikuu lõpus jõuab meieni EA suurfrantsiisi Battlefield järjekordne osa, mis kannab numbrit, ee, V. Sellele eelnev teos, Battlefield 1, mitte ainult ei tutvusta mängukompanii suurepärast oskust numbreid järjest ja samas stiilis üles loetleda, vaid on ka novembri esimesest päevast alates kõikidele Xbox Gold kasutajatele tasuta allalaaditav. Lahinguväljal näeme, raisk?

Race The Sun

Race the Sun on mäng, kus mingi hõbedane lennuk lendab minimaalsetest ristkülikutest koosnevas maailmas otse edasi. Õnneks on mäng tasuta.

KUI SA OMAD XBOX360 KONSOOLI

Assassin’s Creed

Oh jah, Assassin’s Creed. Olid ajad, mil kõnealune seeria ei koosnenud 27-st erinevast mängust, mis kõik tegelikult täpselt samasugused on. Novembrikuu alguses on meil kõikidel võimalik uuesti kogeda teost, mis tolle hiiglasliku kivi veerema pani ning (peaaegu) iga-aastaselt Yves Guillemot näole suure naeratuse manab.

Dante’s Inferno

Kallis lugeja, kas sina oled kunagi mõelnud, et: „Kurat, ma tahaks täiega Dante „Jumalikul komöödial“ põhinevat videomängu mängida!“ Ole mureta, Dante’s Inferno teeb sellest unistusest reaalsuse. Peaaegu…

Head mängimist!